KONTROLLI FALAS I KONTROLLIT TË PARAQITJES

Shqip

Këto mjete kanë një kontrollues dhe analizë falas të lidhjeve të pasme

search icon

Kontrollo lidhjet prapa

A e shihni fuqinë SEO të ndërfaqeve njëkahëshe? Duke u fokusuar në këtë se si të ndaheni, nuk do të shihni se si janë anëtarësimet kryesore në uebsajtin tuaj janë vlerësime dhe se si të arrini disa, duke mos paraqitur shtrirje të gjerë të shtrirjes së blogut.

Analizo tekstet e ankorimit

Raporti do t'ju tregojë numrin e fortë të lidhjeve të jashtme për atë URL, si dhe rajonet e drejtpërdrejta të propozuara dhe IP-të që nënkuptojnë. Në përputhje me rrethanat, kjo nuk ju lejon të merrni pjesë në përqindjen e lidhjeve të pasme dofollow, të cilat ndihmojnë në përhapjen e pozicionit të SEO në sitin e gjetjes.

Monitoroni lidhjet tuaja prapa

A i keni kushtuar vëmendje atyre kontradiktave të ndryshme të SEO-së backlinkcheckfree.net me dyshimin me supozimin për hiperlidhje cilësore falas do t'ju lejojnë të mposhtni armiqtë tuaj me trafik shtesë të krijuar. Me Backlink Checker, ju mund të shfaqni pa probleme marrëdhëniet hyrëse për një rreth të caktuar.

Kontrolluar së fundi 30 domene

Rendit Burimi Parë për herë të fundit
40 bestfreevpn.co 2022-11-04
63 tunisiavpn.com 2022-11-04
57 yemenvpn.net 2022-11-04
52 luxembourgvpn.net 2022-11-04
53 bangladeshvpn.com 2022-11-04
49 bahrainvpn.net 2022-11-04
60 vietnamvpn.org 2022-11-04
69 uzbekistanvpn.com 2022-11-04
63 uruguayvpn.com 2022-11-04
60 unitedstatesvpn.net 2022-11-04
45 unitedkingdomvpn.com 2022-11-04
58 ukrainevpn.net 2022-11-04
53 ugandavpn.net 2022-11-04
45 uaevpn.net 2022-11-04
62 turkmenistanvpn.net 2022-11-04
52 tajikistanvpn.com 2022-11-04
69 thailandvpn.org 2022-11-04
46 thailandvpn.net 2022-11-04
41 taiwanvpn.net 2022-11-04
47 syriavpn.com 2022-11-04
51 switzerlandvpn.net 2022-11-04
64 swedenvpn.net 2022-11-04
70 spainvpn.net 2022-11-04
49 sloveniavpn.net 2022-11-04
55 slovakiavpn.net 2022-11-04
63 singaporevpn.net 2022-11-04
55 vpnflare.net 2022-11-01
70 freeporno69.net 2022-10-27
49 pornoru.mobi 2022-10-23
70 you-porn.net 2022-10-12